years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Spendera din sommar i Indien, och lär om traditionell indisk dans!
Det finns flera olika danstraditioner i Indien, ofta förbundna med olika regioner.  Folkdansen finns i alla delar av landet, och utövas vid bröllop, dop, och årstidsritualer. Danser från Rajasthan, Gujrat, Punjab och Madhya Pradesh (m.fl) står på schemat!

På detta sommarprogram erbjuds du att bekanta dig med Indiens folkdanser. Du får veta vilka klädedräkter och smycken man använder till olika danser och i olika regioner. Samtidigt erbjuds du att pröva andra dansformer om du så önskar. Det går även att kombinera detta dansprogram med en eller två moduler i konst och måleri i Indien.

Indien är ett land där mångfald och diversitet är en del av vardagen, och engelskan utgör det bindande språket mellan olika regioner. Indien är internationellt, har en musik och filmindustri som lätt konkurrerar med Hollywood. Utbildning i Indien är av hög kvalité, och erbjuder många möjligheter till utveckling för internationella studenter.

Du bor under din vistelse i Indien hos en värdfamilj som hjälper dig att delta i olika aktiviteter, utflykter och evenemang, samtidigt som du besöker sevärdheter med AFS och dess volontärer. AFS kurs i Interkul-turellt Lärande påbörjar och avslutar din vistelse.

Baskunskaper i engelska är ett krav.

Datum: 
Deadline för ansökan: 17 maj
Pris: 24 400 kr
Ålder: 15 – 18 år